Genieten van een gladde huid door laserontharing in Aalst

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Aalst. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe werkt laserontharing in Aalst?

Tijdens de laserontharing in Aalst wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Aalst. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Aalst?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Aalst niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

vrouw strandtas roze bikini

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Aalst, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende schade dus. Geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels dus. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! De ontharing is permanent, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Niet meer scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Aalst. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!