fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Aalst

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Aalst doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Aalst?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Aalst is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. We doen alles voor je resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Laserontharing in Aalst, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Aalst plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vaststelt. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Aalst met de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Geen zorgen over brandwonden of permanente letsels dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouwen mannen laserontharing

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Aalst, zijn ze soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Aalst. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!