Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Aartselaar

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Aartselaar blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Aartselaar. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Hoe werkt laserontharing in Aartselaar?

Bij laserontharing in Aartselaar wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. De precieze diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Aartselaar, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je haartjes komen vrij snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Ze blijven permanent weg. Topkwaliteit verzekerd!

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Aartselaar?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Aartselaar niet geheel pijnloos. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Scheren of harsen verleden tijd? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Aartselaar zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!