Laserontharing in Baardegem? Nooit meer scheren!

Niet meer hoeven klungelen met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Baardegem blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Baardegem geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Baardegem bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

meisje tussen jongens.png

Hoe gaat laserontharing in Baardegem in zijn werk?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Baardegem op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Baardegem met de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouwen mannen laserontharing

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Baardegem. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Niet meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Baardegem voor. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!