fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Bazel

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). We hebben goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Bazel. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe werkt laserontharing in Bazel?

Bij de laserontharing in Bazel wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vaststelt. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderliggende pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Bazel, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Bazel. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en fijn laten verlopen.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Bazel geschikt?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Bazel niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Een einde maken aan scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Bazel voor. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!