Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Bazel

Niet meer hoeven klungelen met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Bazel. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe gaat laserontharing in Bazel in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Bazel wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Bazel, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! De ontharing is permanent, weg is weg. Kwaliteit verzekerd!

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Bazel. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing Bazel een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Bazel is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Niet meer moeten scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Bazel. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!