fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Berchem

Geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Berchem. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Berchem, voelen ze soms wat terughoudendheid. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Berchem?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Berchem niet altijd even leuk. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Berchem, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouwen mannen laserontharing

Laserontharing in Berchem, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Berchem wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is afgesteld om de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Berchem. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!