Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Berchem

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Berchem maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laser is medisch goedgekeurd

Voor jouw laserontharing in Berchem gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes komen hierbij al snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

liggende vrouw gladde benen

Hoe werkt laserontharing in Berchem?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Berchem op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Berchem, voelen ze soms wat terughoudendheid. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones is laserontharing Berchem een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Berchem voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

Een einde maken aan scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Onze definitieve laserontharing in Berchem zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!