fbpx

Laserontharing in Berendrecht zorgt voor een ultragladde huid

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Berendrecht. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Berendrecht met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente letsels dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Niet met onze medische laser! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

laserontharing vrouw oksel

Hoe gaat laserontharing in Berendrecht in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Berendrecht wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Berendrecht geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Berendrecht voelt op het moment zelf niet altijd een aangenaam (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Berendrecht. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Berendrecht. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!