fbpx

Laserontharing in Berlaar voor een gladde huid

Gedaan met klungelen met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Berlaar maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laserontharing in Berlaar, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Berlaar wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de exacte diepte en plaats van je haarfollikels vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Berlaar een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Berlaar voelt op het moment zelf niet altijd een leuk (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Berlaar met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Eens weg blijven ze weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Berlaar, zijn ze soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Berlaar. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!