Laserontharing in Berlaar voor een gladde huid

Geen gedoe meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Berlaar doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laserontharing in Berlaar, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Berlaar wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Berlaar gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd goedgekeurd. Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente schade dus. Geen zorgen over brandwondes of blijvende schade dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Berlaar. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Berlaar?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Berlaar niet geheel pijnloos. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Alles voor je resultaatgarantie!

Nooit meer scheren of harsen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Berlaar voor. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!