fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Beveren-Waas

Gedaan met klungelen met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws! Met permanente laserontharing in Beveren-Waas blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Beveren-Waas. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

liggende vrouw gladde benen

Hoe werkt laserontharing in Beveren-Waas?

Tijdens de laserontharing in Beveren-Waas wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Beveren-Waas de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn grondig getest op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Beveren-Waas?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Beveren-Waas voelt op het moment zelf niet altijd een leuk (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Door onze definitieve laserontharing in Beveren-Waas hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!