Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Beveren-Waas

Niet meer hoeven knoeien met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Beveren-Waas doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Beveren-Waas werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Geen stress over permanente letsels of brandwonden dus. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Ze blijven permanent weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Beveren-Waas?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Beveren-Waas niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Alles voor je resultaatgarantie!

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Beveren-Waas. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Beveren-Waas, hoe werkt het?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Beveren-Waas op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Niet meer scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Beveren-Waas. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!