fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Blaasveld

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Blaasveld maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Blaasveld. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Hoe werkt laserontharing in Blaasveld?

Tijdens de laserontharing in Blaasveld wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch erkend

Voor jouw laserontharing in Blaasveld werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die goedgekeurd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Blaasveld geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Blaasveld voelt op het moment zelf niet altijd een prettig (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Niet meer moeten scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Blaasveld. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!