Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Blaasveld

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Blaasveld. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Blaasveld met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Ze blijven permanent weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

liggende vrouw gladde benen

Hoe gaat laserontharing in Blaasveld in zijn werk?

Bij laserontharing in Blaasveld wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omringende huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Blaasveld?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Blaasveld voelt op het moment zelf niet altijd een leuk (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Alles voor je resultaatgarantie!

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Blaasveld, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Er ontstaat zo een vertrouwensband. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Met onze definitieve laserontharing in Blaasveld maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!