Geniet van een gladde huid met laserontharing in Boechout

Nooit meer knoeien met scheergel, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Boechout blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Boechout, zijn ze soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Boechout, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwonden of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Boechout?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Boechout voelt op het moment zelf niet altijd een prettig (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

vrouw water laserontharing

Hoe gaat laserontharing in Boechout in zijn werk?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Boechout op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Niet meer scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Boechout maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!