fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Boechout

Geen gedoe meer met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Boechout maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laser is medisch goedgekeurd

Voor jouw laserontharing in Boechout gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je haartjes komen vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

meisje tussen jongens.png

Laserontharing in Boechout, hoe werkt het?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Boechout op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Boechout, zijn soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Boechout een optie?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Boechout is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Nooit meer moeten scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Boechout maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!