Genieten van een gladde huid door laserontharing in Boom

Nooit meer klungelen met scheerschuim, geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Boom. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laser is medisch geautoriseerd

Voor jouw laserontharing in Boom gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Ze blijven permanent weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Boom, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Boom geschikt?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Boom voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Je bent zo zeker van resultaat!

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Boom, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Boom wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Niet meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Met onze definitieve laserontharing in Boom maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!