fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Boom

Geen geklungel meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Boom. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Boom, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

meisje tussen jongens.png

Laserontharing in Boom, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Boom wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. De precieze diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch erkend

Voor jouw laserontharing in Boom werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die goedgekeurd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser overvloedig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels dus. Geen zorgen over brandwondes of permanente schade dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing Boom een optie?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Boom is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Nooit meer moeten scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Boom hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!