Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Borgerhout

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Borgerhout doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Borgerhout, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Ze blijven permanent weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Borgerhout?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Borgerhout niet geheel pijnloos. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Borgerhout, zijn ze soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouwen mannen laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Borgerhout?

Bij de laserontharing in Borgerhout wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Borgerhout. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!