fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Borgerhout

Geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Er dromen veel vrouwen van. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Borgerhout. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe werkt laserontharing in Borgerhout?

Bij de laserontharing in Borgerhout wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is ingesteld om de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omgelegen huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones is laserontharing Borgerhout een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Borgerhout bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Borgerhout, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Niet met onze medische laser! Weg is weg, permanent. Topkwaliteit verzekerd!

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Borgerhout, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Nooit meer scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Borgerhout maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!