fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Borgerhout

Niet meer hoeven knoeien met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Borgerhout. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte methode.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Borgerhout gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd goedgekeurd. Onze lasers werden overvloedig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen stress over blijvende letsels of brandwondes dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

liggende vrouw gladde benen

Hoe gaat laserontharing in Borgerhout in zijn werk?

Bij de laserontharing in Borgerhout wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Borgerhout. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Borgerhout geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Borgerhout is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Niet meer scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Borgerhout. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!