Laserontharing in Bornem zorgt voor een ultragladde huid

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Bornem doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Bornem. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamszones is laserontharing Bornem een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Bornem voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Laserontharing in Bornem, hoe werkt het?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Bornem op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Laser is medisch geautoriseerd

Voor jouw laserontharing in Bornem gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Scheren of waxen verleden tijd? Het kan bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Bornem hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!