fbpx

Laserontharing in Borsbeek voor een gladde huid

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws! Met permanente laserontharing in Borsbeek blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Borsbeek gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Je haartjes komen vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! De ontharing is permanent, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Borsbeek geschikt?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Borsbeek voelt op het moment zelf niet altijd een aangenaam (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Borsbeek. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouwen mannen laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Borsbeek?

Bij laserontharing in Borsbeek wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig meet. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omringende huid beschermd. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Borsbeek. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!