fbpx

Laserontharing in Borsbeek voor een gladde huid

Geen gedoe meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Borsbeek maakt je dromen waar. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Borsbeek, zijn soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Borsbeek een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Borsbeek voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Laserontharing in Borsbeek, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Borsbeek wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vaststelt. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Borsbeek met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn overvloedig geïnspecteerd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Borsbeek hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!