fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Brasschaat

Gedaan met knoeien met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Brasschaat maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Brasschaat, zijn soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

meisje tussen jongens.png

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Brasschaat, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Je zorgen maken over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Ze blijven permanent weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Brasschaat een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Brasschaat niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Brasschaat, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Brasschaat wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Brasschaat zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!