fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Brasschaat

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Brasschaat. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Brasschaat geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Brasschaat niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Brasschaat, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

Hoe gaat laserontharing in Brasschaat in zijn werk?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Brasschaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Brasschaat, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels dus. Je zorgen maken over brandwondes of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Nooit meer scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Brasschaat voor. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!