fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Broechem

Geen gedoe meer met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Broechem. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Broechem. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

meisje tussen jongens.png

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Broechem de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of blijvende schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Laserontharing in Broechem, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Broechem wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en locatie van je haarfollikels meet. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Broechem geschikt?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Broechem is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Een einde maken aan scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Broechem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!