fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Broechem

Gedaan met knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Broechem. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Broechem met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn uitvoerig gecontroleerd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Broechem. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensband. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en fijn laten verlopen.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Broechem geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Broechem voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

vrouwen mannen laserontharing

Laserontharing in Broechem, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Broechem wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de exacte diepte en plaats van je haarfollikels vaststelt. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Niet meer moeten scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Broechem. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!