fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Buggenhout

Gedaan met klungelen met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Buggenhout. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Buggenhout geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Buggenhout voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

laserontharing vrouw oksel

Laserontharing in Buggenhout, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Buggenhout wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Buggenhout. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouw water laserontharing

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Buggenhout werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende schade dus. Je zorgen maken over brandwonden of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Nooit meer scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Buggenhout. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!