Geniet van een gladde huid met laserontharing in Buggenhout

Nooit meer klungelen met scheergel, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Buggenhout doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe werkt laserontharing in Buggenhout?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Buggenhout op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig meet. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Buggenhout. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Buggenhout met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente schade dus. Maak je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Topkwaliteit verzekerd!

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Buggenhout?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Buggenhout voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Scheren of waxen verleden tijd? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Dankzij definitieve laserontharing in Buggenhout maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!