fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Buggenhout

Gedaan met klungelen met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Buggenhout. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laserontharing in Buggenhout, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Buggenhout plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is ingesteld om de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Buggenhout gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Onze lasers werden overvloedig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Geen stress over permanente letsels of brandwondes dus. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Buggenhout geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Buggenhout bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

vrouw strandtas roze bikini

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Buggenhout. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Niet meer scheren of harsen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Buggenhout hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!