fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Daknam

Gedaan met klungelen met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Daknam. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Daknam een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Daknam niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

laserontharing vrouw oksel

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Daknam, zijn soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Hoe gaat laserontharing in Daknam in zijn werk?

Bij laserontharing in Daknam plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is ingesteld om de exacte diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Daknam de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Ze blijven permanent weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Een einde maken aan scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Daknam. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!