Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Daknam

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Daknam maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Daknam. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Daknam?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Daknam voelt op het moment zelf niet altijd een leuk (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Daknam met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente schade dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

vrouwen mannen laserontharing

Hoe gaat laserontharing in Daknam in zijn werk?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Daknam op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. De exacte diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omringende huid beschermd. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Daknam maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!