fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Daknam

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Daknam maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Hoe gaat laserontharing in Daknam in zijn werk?

Bij de laserontharing in Daknam wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. De precieze diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Daknam. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Daknam geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Daknam bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

vrouw water laserontharing

Laser is medisch geautoriseerd

Voor jouw laserontharing in Daknam werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn overvloedig getest op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Geen stress over blijvende schade of brandwondes dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met onze medische laser! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Nooit meer scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Daknam maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!