Laserontharing in De Klinge zorgt voor een ultragladde huid

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Goed nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in De Klinge. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe gaat laserontharing in De Klinge in zijn werk?

Bij laserontharing in De Klinge wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. De exacte diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamszones is laserontharing De Klinge een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in De Klinge niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in De Klinge de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende schade dus. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in De Klinge, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Nooit meer scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in De Klinge voor. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!