fbpx

Laserontharing in De Klinge zorgt voor een ultragladde huid

Gedaan met klungelen met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in De Klinge. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in De Klinge. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Hoe werkt laserontharing in De Klinge?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in De Klinge op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderliggende pigment. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omringende huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

Voor welke lichaamszones is laserontharing De Klinge een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in De Klinge niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Resultaatgarantie heb je sowieso!

vrouw water laserontharing

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in De Klinge de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! De ontharing is permanent, weg is weg. Kwaliteit verzekerd!

Een einde maken aan scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in De Klinge zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!