Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Dendermonde

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Dendermonde doet je droom uitkomen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Dendermonde een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Dendermonde voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Dendermonde met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Hoe werkt laserontharing in Dendermonde?

Tijdens de laserontharing in Dendermonde wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. De exacte diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Dendermonde. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Nooit meer scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Dendermonde. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!