fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Dendermonde

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Dendermonde maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Dendermonde, zijn soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensband. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Dendermonde, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Je zorgen maken over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Hoe gaat laserontharing in Dendermonde in zijn werk?

Bij de laserontharing in Dendermonde wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Dendermonde geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Dendermonde bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Alles voor je resultaatgarantie!

Nooit meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Onze definitieve laserontharing in Dendermonde zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!