Geniet van een gladde huid met laserontharing in Doel

Niet meer hoeven klungelen met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Doel blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Doel, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Doel plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig meet. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Doel, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Doel een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Doel niet geheel pijnloos. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

vrouw strandtas roze bikini

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Doel gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden uitvoerig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Geen stress over blijvende letsels of brandwondes dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Eens weg blijven ze weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Gedaan met scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Doel voor. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!