fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Doel

Niet meer hoeven klungelen met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Doel. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Doel gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende schade dus. Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

liggende vrouw gladde benen

Hoe gaat laserontharing in Doel in zijn werk?

Bij de laserontharing in Doel wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Doel. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Doel?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Doel niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Niet meer moeten scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Doel zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!