Genieten van een gladde huid door laserontharing in Duffel

Geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Duffel doet je droom uitkomen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Duffel?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Duffel niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Duffel. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Duffel, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente schade dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Ze blijven permanent weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Duffel in zijn werk?

Bij de laserontharing in Duffel wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Duffel. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!