Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Edegem

Niet meer hoeven klungelen met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Edegem. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe gaat laserontharing in Edegem in zijn werk?

Bij laserontharing in Edegem wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is ingesteld om de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Edegem. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en fijn laten verlopen.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Edegem de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser uitvoerig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Edegem?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Edegem bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Gedaan met scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Edegem. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!