Laserontharing in Ekeren zorgt voor een ultragladde huid

Niet meer hoeven knoeien met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Ekeren maakt je dromen waar. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe werkt laserontharing in Ekeren?

Bij laserontharing in Ekeren wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Ekeren, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser grondig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Ze blijven permanent weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Ekeren, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Ekeren?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Ekeren voelt op het moment zelf niet altijd een aangenaam (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Je bent zo zeker van resultaat!

Nooit meer moeten scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Dankzij definitieve laserontharing in Ekeren maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!