fbpx

Laserontharing in Ekeren zorgt voor een ultragladde huid

Nooit meer knoeien met scheerschuim, geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Ekeren doet je droom uitkomen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte methode.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Ekeren. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

meisje tussen jongens.png

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Ekeren de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende schade dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met onze medische laser! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Ekeren?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Ekeren niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Ekeren, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Ekeren wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Niet meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Ekeren voor. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!