fbpx

Laserontharing in Eksaarde voor een gladde huid

Geen gedoe meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Eksaarde blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Eksaarde met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Eens weg blijven ze weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Eksaarde geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Eksaarde voelt op het moment zelf niet altijd een leuk (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Eksaarde. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

vrouw water laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Eksaarde?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Eksaarde op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Scheren of harsen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut kan het! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Eksaarde voor. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!