Laserontharing in Eksaarde voor een gladde huid

Gedaan met knoeien met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Eksaarde maakt je dromen waar. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Eksaarde, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: volledig veilig in gebruik! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! De ontharing is permanent, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

laserontharing vrouw oksel

Laserontharing in Eksaarde, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Eksaarde wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Eksaarde geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Eksaarde niet altijd even aangenaam. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

vrouw strandtas roze bikini

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Eksaarde, zijn ze soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Nooit meer scheren of harsen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Eksaarde. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!