Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Elversele

Niet meer hoeven klungelen met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Elversele. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe werkt laserontharing in Elversele?

Bij de laserontharing in Elversele wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Elversele?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Elversele niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Laser is medisch geautoriseerd

Voor jouw laserontharing in Elversele werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die goedgekeurd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente schade dus. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. Je haartjes komen vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Elversele. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Onze definitieve laserontharing in Elversele zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!