fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Elversele

Nooit meer klungelen met scheerschuim, geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. We hebben goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Elversele blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laser is medisch geautoriseerd

Voor jouw laserontharing in Elversele werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die goedgekeurd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Eens weg blijven ze weg. Topkwaliteit verzekerd!

laserontharing vrouw oksel

Laserontharing in Elversele, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Elversele wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Elversele, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing Elversele een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Elversele niet geheel pijnloos. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Scheren of harsen verleden tijd? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Elversele. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!