Laserontharing in Emblem? Nooit meer scheren!

Geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Emblem blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe gaat laserontharing in Emblem in zijn werk?

Bij laserontharing in Emblem wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vaststelt. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De omliggende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Emblem?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Emblem is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Emblem. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

vrouw water laserontharing

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Emblem, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Geen zorgen over brandwonden of permanente schade dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je haartjes komen vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Topkwaliteit verzekerd!

Nooit meer scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Emblem. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!