fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Erembodegem

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Erembodegem. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Erembodegem een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Erembodegem bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

meisje tussen jongens.png

Hoe werkt laserontharing in Erembodegem?

Bij laserontharing in Erembodegem plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch geautoriseerd

Voor jouw laserontharing in Erembodegem werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die geautoriseerd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwonden of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Je haartjes komen vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Topkwaliteit verzekerd!

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Erembodegem, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Gedaan met scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Dankzij definitieve laserontharing in Erembodegem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!