Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Erondegem

Niet meer hoeven klungelen met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Erondegem. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Erondegem. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Erondegem?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Erondegem is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Erondegem gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

vrouwen mannen laserontharing

Laserontharing in Erondegem, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Erondegem wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de exacte diepte en locatie van je haarfollikels meet. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Niet meer moeten scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Erondegem hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!