fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Erondegem

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Erondegem doet je droom uitkomen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Erondegem, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Je zorgen maken over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, permanent. Kwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones is laserontharing Erondegem een optie?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Erondegem niet geheel pijnloos. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Hoe gaat laserontharing in Erondegem in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Erondegem wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Erondegem, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensband. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

Een einde maken aan scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Erondegem. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!