Geniet van een gladde huid met laserontharing in Erpe

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Erpe. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Erpe, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden uitvoerig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwonden of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Topkwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Erpe?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Erpe niet geheel pijnloos. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Erpe, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Erpe, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Erpe wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is ingesteld om de exacte diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

Een einde maken aan scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Erpe maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!