fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Gestel

Gedaan met knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Gestel. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Gestel. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Gestel geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Gestel niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Gestel gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd goedgekeurd. Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Ze blijven permanent weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

vrouw water laserontharing

Laserontharing in Gestel, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Gestel wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omgelegen huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Een einde maken aan scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Gestel voor. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!