Laserontharing in Gijzegem zorgt voor een ultragladde huid

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Gijzegem doet je droom uitkomen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Gijzegem, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Gijzegem?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Gijzegem niet geheel pijnloos. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Gijzegem gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers zijn uitvoerig getest op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Geen zorgen over brandwondes of blijvende schade dus. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Gijzegem in zijn werk?

Bij laserontharing in Gijzegem wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

Nooit meer scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Gijzegem. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!