fbpx

Laserontharing in Gijzegem zorgt voor een ultragladde huid

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Gijzegem. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Gijzegem een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Gijzegem niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

liggende vrouw gladde benen

Laser is medisch erkend

Voor jouw laserontharing in Gijzegem gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Je zorgen maken over brandwonden of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Gijzegem. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Hoe werkt laserontharing in Gijzegem?

Tijdens de laserontharing in Gijzegem wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderliggende pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

Nooit meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Gijzegem voor. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!