Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Haasdonk

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Haasdonk blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Haasdonk, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

meisje tussen jongens.png

Hoe gaat laserontharing in Haasdonk in zijn werk?

Bij laserontharing in Haasdonk wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Haasdonk, zijn ze soms wat terughoudend. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Haasdonk?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Haasdonk voelt op het moment zelf niet altijd een leuk (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

Nooit meer moeten scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Door onze definitieve laserontharing in Haasdonk hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!