fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Haasdonk

Niet meer hoeven klungelen met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws! Permanente laserontharing in Haasdonk maakt je dromen waar. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe werkt laserontharing in Haasdonk?

Bij de laserontharing in Haasdonk wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Haasdonk?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Haasdonk voelt op het moment zelf niet altijd een fijn (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Haasdonk, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn uitvoerig geïnspecteerd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Haasdonk, zijn soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Niet meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Door onze definitieve laserontharing in Haasdonk hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!