fbpx

Laserontharing in Halle? Nooit meer scheren!

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws! Met permanente laserontharing in Halle blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Halle, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig in gebruik! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende schade. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Topkwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Halle?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Halle voelt op het moment zelf niet altijd een aangenaam (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Laserontharing in Halle, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Halle wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

vrouw water laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Halle, zijn soms wat terughoudend. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Scheren of harsen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Halle. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!