Laserontharing in Halle? Nooit meer scheren!

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Halle doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Halle een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Halle niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Hoe gaat laserontharing in Halle in zijn werk?

Bij de laserontharing in Halle wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Halle, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Halle gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende schade dus. Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Niet met onze medische laser! Eens weg blijven ze weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Niet meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Door onze definitieve laserontharing in Halle hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!