fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Heffen

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Heffen doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Heffen een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Heffen bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Heffen, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Hoe gaat laserontharing in Heffen in zijn werk?

Bij laserontharing in Heffen plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de exacte diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderliggende pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Heffen, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente schade dus. Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Heffen voor. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!