fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Hekelgem

Geen geklungel meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Hekelgem doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe werkt laserontharing in Hekelgem?

Bij laserontharing in Hekelgem wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. De precieze diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Hekelgem, zijn ze soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Hekelgem?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Hekelgem niet geheel pijnloos. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

vrouw water laserontharing

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Hekelgem, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende schade dus. Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Nooit meer moeten scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Hekelgem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!