Genieten van een gladde huid door laserontharing in Hekelgem

Nooit meer knoeien met scheergel, geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Hekelgem doet je droom uitkomen. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Hekelgem. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones is laserontharing Hekelgem een optie?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Hekelgem niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Hekelgem de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser grondig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Hekelgem in zijn werk?

Bij laserontharing in Hekelgem wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat is ingesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderliggende pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

Niet meer scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Door onze definitieve laserontharing in Hekelgem hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!