fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Hemiksem

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. We hebben goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Hemiksem blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Hemiksem, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensband. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

meisje tussen jongens.png

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Hemiksem, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn overvloedig geïnspecteerd op risico’s op korte en lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Hemiksem een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Hemiksem voelt op het moment zelf niet altijd een prettig (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe werkt laserontharing in Hemiksem?

Bij laserontharing in Hemiksem plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Niet meer moeten scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Hemiksem. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!