Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Hemiksem

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Hemiksem. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Hemiksem met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Hemiksem een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Hemiksem bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Hemiksem, zijn ze soms wat terughoudend. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Hemiksem in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Hemiksem wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

Nooit meer scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Hemiksem zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!