fbpx

Laserontharing in Herdersem zorgt voor een ultragladde huid

Nooit meer knoeien met scheergel, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws! Met permanente laserontharing in Herdersem blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Herdersem gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! De ontharing is permanent, weg is weg. Kwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Hoe werkt laserontharing in Herdersem?

Bij laserontharing in Herdersem wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Herdersem een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Herdersem voelt op het moment zelf niet altijd een prettig (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

vrouw water laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Herdersem. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Herdersem. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!