Laserontharing in Herdersem zorgt voor een ultragladde huid

Niet meer hoeven klungelen met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Herdersem. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Herdersem. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Herdersem, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser uitvoerig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Niet met onze medische laser! Ze blijven permanent weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Hoe gaat laserontharing in Herdersem in zijn werk?

Bij laserontharing in Herdersem wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Herdersem geschikt?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Herdersem bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Nooit meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Met onze definitieve laserontharing in Herdersem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!