fbpx

Laserontharing in Heusden voor een gladde huid

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Heusden maakt je dromen waar. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Heusden, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

meisje tussen jongens.png

Hoe werkt laserontharing in Heusden?

Bij laserontharing in Heusden wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Heusden?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Heusden niet altijd even aangenaam. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

vrouw strandtas roze bikini

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Heusden de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser overvloedig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente letsels dus. Geen stress over permanente schade of brandwonden dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Niet meer moeten scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Heusden maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!