Laserontharing in Heusden voor een gladde huid

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Heusden blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Heusden, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Hoe werkt laserontharing in Heusden?

Bij laserontharing in Heusden plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Heusden met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Ze blijven permanent weg. Kwaliteit verzekerd!

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing Heusden een optie?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Heusden niet altijd even aangenaam. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Heusden voor. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!