fbpx

Laserontharing in Hoboken? Nooit meer scheren!

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Hoboken. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Hoboken de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

meisje tussen jongens.png

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Hoboken, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Hoe gaat laserontharing in Hoboken in zijn werk?

Bij de laserontharing in Hoboken wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. De precieze diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Hoboken?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Hoboken niet geheel pijnloos. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Scheren of waxen verleden tijd? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Hoboken maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!