Laserontharing in Hoboken? Nooit meer scheren!

Geen geklungel meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Hoboken doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Hoboken?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Hoboken bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

liggende vrouw gladde benen

Hoe gaat laserontharing in Hoboken in zijn werk?

Bij laserontharing in Hoboken wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Hoboken, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser overvloedig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met onze medische laser! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Hoboken. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Er ontstaat zo een vertrouwensband. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

Niet meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Dankzij definitieve laserontharing in Hoboken maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!