fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Hoevenen

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Hoevenen maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Hoevenen geschikt?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Hoevenen niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Hoevenen gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Je zorgen maken over brandwondes of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! De ontharing is permanent, weg is weg. Topkwaliteit verzekerd!

Hoe werkt laserontharing in Hoevenen?

Bij de laserontharing in Hoevenen wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Hoevenen, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

Gedaan met scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Door onze definitieve laserontharing in Hoevenen hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!