Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Hoevenen

Nooit meer klungelen met scheerschuim, geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. We hebben goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Hoevenen blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Hoe werkt laserontharing in Hoevenen?

Tijdens de laserontharing in Hoevenen wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig meet. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Hoevenen, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Hoevenen, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met onze medische laser! Eens weg blijven ze weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones is laserontharing Hoevenen een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Hoevenen niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Niet meer moeten scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Hoevenen zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!