fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Hofstade

Niet meer hoeven knoeien met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Hofstade blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Hofstade een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Hofstade voelt op het moment zelf niet altijd een aangenaam (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

meisje tussen jongens.png

Laserontharing in Hofstade, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Hofstade wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. De precieze diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omringende huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Hofstade, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Hofstade gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Onze lasers werden overvloedig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. De haartjes komen al snel terug bij deze. Daar heb je met onze medische laser geen last van. De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Niet meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Hofstade voor. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!