Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Hofstade

Nooit meer klungelen met scheerschuim, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Hofstade. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Hofstade. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

laserontharing vrouw oksel

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Hofstade, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente letsels dus. Bezorgd zijn over brandwondes of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met onze medische laser! Eens weg blijven ze weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Laserontharing in Hofstade, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Hofstade wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de exacte diepte en plaats van je haarfollikels vaststelt. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Hofstade?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Hofstade niet altijd even leuk. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Niet meer moeten scheren of waxen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Onze definitieve laserontharing in Hofstade zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!