Geniet van een gladde huid met laserontharing in Hove

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Hove. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Hove, zijn soms wat terughoudend. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Hove gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen stress over permanente letsels of brandwondes dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Hoe werkt laserontharing in Hove?

Tijdens de laserontharing in Hove wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vaststelt. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Hove een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Hove is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Niet meer scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Hove zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!