fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Hove

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. We hebben goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Hove blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Hove een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Hove niet geheel pijnloos. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

liggende vrouw gladde benen

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Hove, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes komen hierbij al snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! De ontharing is permanent, weg is weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Hove, zijn ze soms wat terughoudend. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en fijn laten verlopen.

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Hove, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Hove wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Hove maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!