fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Impe

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Impe maakt je dromen waar. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe werkt laserontharing in Impe?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Impe op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Impe, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen stress over blijvende schade of brandwonden dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Impe een optie?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Impe niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Impe, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Scheren of harsen verleden tijd? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Impe voor. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!