Genieten van een gladde huid door laserontharing in Impe

Gedaan met klungelen met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Impe maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Impe, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Impe plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is ingesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Impe de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met onze medische laser! Weg is weg, permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Impe geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Impe is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

vrouwen mannen laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Impe, zijn soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Gedaan met scheren of harsen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Impe voor. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!