Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Kalken

Gedaan met knoeien met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Kalken. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Kalken, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

meisje tussen jongens.png

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Kalken gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Eens weg blijven ze weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Hoe werkt laserontharing in Kalken?

Bij laserontharing in Kalken wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en locatie van je haarfollikels meet. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omringende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Kalken een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Kalken bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Gedaan met scheren of harsen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Kalken hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!