fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Kalken

Nooit meer knoeien met scheergel, geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Met permanente laserontharing in Kalken blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Kalken. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

meisje tussen jongens.png

Hoe werkt laserontharing in Kalken?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Kalken op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Kalken geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Kalken is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

vrouw strandtas roze bikini

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Kalken met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn grondig gecontroleerd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen stress over blijvende schade of brandwondes dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Niet meer scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Kalken hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!