fbpx

Laserontharing in Kallo zorgt voor een ultragladde huid

Gedaan met knoeien met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Kallo. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Hoe werkt laserontharing in Kallo?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Kallo op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Kallo een optie?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Kallo niet geheel pijnloos. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Kallo met de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Bezorgd zijn over brandwonden of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Ze blijven permanent weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouw water laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Kallo, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Gedaan met scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Kallo maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!