Laserontharing in Kallo zorgt voor een ultragladde huid

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Kallo. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Kallo een optie?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Kallo niet geheel pijnloos. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Kallo. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Laserontharing in Kallo, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Kallo wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. De exacte diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Kallo de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: volledig veilig in gebruik! Bezorgd zijn over brandwonden of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Eens weg blijven ze weg. Topkwaliteit verzekerd!

Nooit meer scheren of waxen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Kallo voor. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!