Laserontharing in Kalmthout voor een gladde huid

Geen gedoe meer met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Kalmthout blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Kalmthout geschikt?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Kalmthout is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

laserontharing vrouw oksel

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Kalmthout de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser grondig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met onze medische laser! Weg is weg, permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Hoe gaat laserontharing in Kalmthout in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Kalmthout wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omringende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Kalmthout. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en aangenaam laten verlopen.

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Kalmthout voor. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!