Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Kapelle-op-den-Bos

Niet meer hoeven klungelen met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Kapelle-op-den-Bos blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laserontharing in Kapelle-op-den-Bos, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Kapelle-op-den-Bos wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Kapelle-op-den-Bos, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Daar heb je met onze medische laser geen last van. De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Kapelle-op-den-Bos geschikt?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Kapelle-op-den-Bos voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Kapelle-op-den-Bos, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Gedaan met scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Onze definitieve laserontharing in Kapelle-op-den-Bos zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!