Laserontharing in Kapellen? Nooit meer scheren!

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). We hebben goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Kapellen blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Kapellen, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Kapellen geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Kapellen niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Hoe werkt laserontharing in Kapellen?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Kapellen op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig meet. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De omgelegen huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Kapellen de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende schade dus. Geen stress over blijvende schade of brandwonden dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met onze medische laser! Ze blijven permanent weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Gedaan met scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Met onze definitieve laserontharing in Kapellen maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!