fbpx

Laserontharing in Kapellen? Nooit meer scheren!

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Kapellen. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe werkt laserontharing in Kapellen?

Bij de laserontharing in Kapellen wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderliggende pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Kapellen?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Kapellen niet geheel pijnloos. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Kapellen met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente schade dus. Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Kapellen, zijn soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Nooit meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Kapellen voor. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!