fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Kemzeke

Gedaan met klungelen met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Kemzeke. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Kemzeke met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Geen stress over permanente letsels of brandwonden dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Eens weg blijven ze weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Kemzeke, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Laserontharing in Kemzeke, hoe werkt het?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Kemzeke op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Kemzeke?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Kemzeke niet altijd even leuk. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Je bent zo zeker van resultaat!

Niet meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Kemzeke maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!