Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Kemzeke

Geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Kemzeke blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe werkt laserontharing in Kemzeke?

Tijdens de laserontharing in Kemzeke wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Kemzeke?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Kemzeke niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Kemzeke gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende schade. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes komen hierbij al snel terug. Niet met onze medische laser! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Kemzeke. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Een einde maken aan scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Kemzeke voor. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!